Skal du bygge hus?

Realiser boligdrømmen sammen med oss

Vi bygger ditt nye hjem

Ved å velge oss som leverandør kan du velge blant mange ulike typer hus og produsert i Norge. Vi hjelper deg med å tilpasse boligen til dine ønsker og behov og sørger for at hele byggeprosessen går trygt og smidig for seg.

Veien til ditt nye hjem

Vi er med deg gjennom hele prosessen – steg for steg. 

1

Planlegging

Ved å velge hus fra Hedalm Anebyhus får du trygghet og hjelp til å finne den perfekte plasseringen av huset på tomten. Vi blir gjerne med på befaring! Vi hjelper også til med å finne maksimal planløsning, arkitektene tegner om planløsningene etter ditt ønske.

2

Tilbud og finansiering

Du får et hyggelig tilbud på huset fra oss og kan ta dette med deg til banken for å søke finansiering. Vi formidler også kontakt med eiendomsmegler som gjør en verdivurdering av ferdigstilt hus. Når finansieringen er på plass trenger vi et finansieringsbevis fra banken.

3

Kontraktsmøte

På kontraktsmøtet signeres dokumentene som viser leveransen vi har blitt enige om. Prisen er selvsagt viktig, men også beskrivelse av eventuelle tillegg, kjøkkenleveranse, garantier og dato for overtakelse.

4

Byggeprosessen

Vi tar oss av byggesøknad og alle offentlige papirer. Huset settes i produksjon på fabrikken og etter kort tid heiser kranbilen de ferdigbygde veggene (inkl. dører og vinduer) og takstolene på plass. Når huset er tett starter lokale håndverkere på den innvendige jobben. Vi bruker kun offentlig godkjente håndverkere i hele prosessen. Utvendig ryddighet og god kommunikasjon med naboene er også viktig for oss. Du blir orientert om framdriften underveis.

5

Overtagelse

Den store dagen for overtagelse skjer til avtalt tid og nøklene og dokumentasjonen blir overlevert. Vi går nøye gjennom huset sammen, innvendig og utvendig, for befaring og sluttkontroll. Dersom det, mot formodning, skulle være noe som du ikke er fornøyd med så blir vi enige om dato for når dette skal være utbedret.  

6

Befaring og garantier

Vi kaller inn til ettårs-befaring hvor vi sammen gjennomgår boligen. Her ser vi etter om det er feil eller mangler som har oppstått eller om det er noe som må justeres. Ihht. norsk lov stiller vi en sikkerhet på 5% av kjøpesummen som gjelder for eventuelle feil eller mangler som oppdages innen fem år etter overtagelse.

7

Fornøyd kunde

Vi lever av fornøyde kunder og vil gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd med drømmeboligen din. Vårt største mål er at du skal bli så fornøyd at du også anbefaler andre å velge et hus fra Hedalm Anebyhus.

Vi bygger hus fra
Hedalm Anebyhus

Vi leverer arkitekttegnede kvalitetshus fra Hedalm Anebyhus. Husene er spesielt tilpasset norske forhold og forankret i norske byggetradisjoner. Hedalm Anebyhus har høy kompetanse og hele 40 års erfaring med boligbygging.

Ønsker du veiledning på veien mot din nye bolig?

Vi hjelper deg med å realisere din boligdrøm.

Se noe av det vi har bygget