Skal du bygge hytte?

Realiser boligdrømmen sammen med oss

Vi bygger din nye hytte

Alle har individuelle behov og ønsker i forhold til tomt, planløsning og nærområde. Vi følger deg gjennom hele boligprosessen,  lik at du får et hjem du vil leve godt i. Hedlam Anebyhus har en rekke ferdighus som passer enhver families behov, og selvfølgelig kan du tilpasse huset slik at det blir helt perfekt for deg og din familie.

Veien til din nye hytte

Vi er med deg gjennom hele prosessen – steg for steg. 

1

Planlegging

Ved å velge hytte fra Hedalm Anebyhus får du trygghet og hjelp til å finne den perfekte plasseringen av hytta på tomten. Vi blir gjerne med på befaring! Vi hjelper også til med å finne maksimal planløsning, arkitektene tegner om planløsningene etter ditt ønske.

2

Tilbud og finansiering

Du får et hyggelig tilbud på hytta fra oss og kan ta dette med deg til banken for å søke finansiering. Vi formidler også kontakt med eiendomsmegler som gjør en verdivurdering av ferdigstilt hytta. Når finansieringen er på plass trenger vi et finansieringsbevis fra banken.

3

4

5

6

7

Vi bygger hus fra
Hedalm Anebyhus

Vi leverer arkitekttegnede kvalitetshus fra Hedalm Anebyhus. Husene er spesielt tilpasset norske forhold og forankret i norske byggetradisjoner. Hedalm Anebyhus har høy kompetanse og hele 40 års erfaring med boligbygging.

Ønsker du veiledning på veien mot din nye hytte?

Vi hjelper deg med å realisere din hyttedrøm.

Se noe av det vi har bygget